Guide till hemsidan

Välkommen till Helheten – KFUM Sveriges utbildningspaket. Denna hemsida samlar allt material och information du behöver för att förstå vad Helheten är och för att genomföra utbildningar.

Varje segment i utbildningspaketet har en egen ”flik” och färg. Här hittar du respektive öppet segments handledarmanualer, information om passen och det material du behöver för att hålla i en kurs. Du kan antingen välja att använda allt via hemsidan, eller ladda ner pdf format för att skriva ut. Du hittar också bilagor som intyg, powerpoint-mall, rapportlänk samt mall för utvärdering du kan använda. Är det så att du ska genomföra ett pass på egen hand, hittar du allt material som du behöver här också.

De utbildningssegment som arrangeras på regional och nationell nivå (Fördjupad ledarskapsutbildning – Emma, Avancerad ledarskapsutbildning Mary och KFUMs Utbildning för Utbildare) hittar du information om och hur du anmäler dig till nästa kurs. För att få tillgång till materialet för att hålla en kurs behöver du inlogg, så kontakta KFUM Sveriges kansli om du idag är utbildare eller vill bli.

Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta KFUM Sveriges kansli: 08-677 30 00.

Mycket nöje och utbildningspepp!

George

George

Om KFUM

Läs mer

Williams

Williams

Grundläggande ledarskap och personlig utveckling

Läs mer

Emma

Emma

Fördjupningskurs om KFUM och i ledarskap och personlig utveckling

Läs mer

Mary

Mary

Avancerad utbildning om KFUM och i ledarskap och personlig utveckling

Läs mer

KFUMs Utbildning för utbildare

KFUMs Utbildning för utbildare

KFUMs Utbildning för ledare som vill bli Emma-utbildare

Läs mer

Kommande utbildningar

Kommande utbildningar